Visgyros

Bij ons staat er heel geregeld vis op het menu. Ik vind het dus leuk om af en toe een nieuw recept uit te proberen met vis. Deze keer heb ik witvisfilets gebruikt. Ik heb ze in dunne reepjes gesneden en ik heb ze gekruid met gyroskruiden. Ik moet zeggen dat wij het een heerlijke combinatie vinden. Ik serveer bij de visgyros tzatziki saus die heerlijk fris smaakt in combinatie met de vis.  Het is een eenvoudig recept maar wel erg lekker.

Instructie

 

Hoe maak je het: 

  • Snij de witvisfilets in dunne reepjes.
  • Meng de gyroskruiden en de olijfolie door elkaar.
  • Voeg de vis toe aan de kruiden en meng door elkaar. 
  • Laat de vis 10-15 min. marineren.
  • Pel de ui en snipper de ui fijn.
  • Doe een scheutje olijfolie in een wokpan en laat de olie warm worden.
  • Voeg de vis en gesnipperde ui toe en bak de vis in 10-12 min. gaar terwijl je regelmatig omschept. 
  • Serveer met gebakken krieltjes, sla of wortel en tzatziki saus. 

 

Eet smakelijk!!


 

Groetjes, Wil