Pasta stroganoff

Pasta met een heerlijke stroganoff saus. Stroganoff staat niet zo heel vaak bij ons op het menu omdat niet iedereen van champignons houdt. Als ik wel stroganoff maak eten wij dit vaak met pasta. Ik kies meestal voor tagliatelle maar een ander soort pasta kan natuurlijk ook. Dit recept is voor 2-3 personen.

Instructie

 

Hoe maak je het:

  • Pel de uien en snipper de uien. 
  • Pers de teen knoflook uit boven de uien.
  • Snij de lente uien in dunne ringetjes.
  • Snij de champignons en de paprika in plakjes/stukjes.
  • Schenk een scheutje olijfolie in een wokpan en laat de olie heet worden.
  • Bak de uien, knoflook en lente uien in een paar min. glazig.
  • Voeg de champignons en paprika toe en bak een aantal min. mee terwijl je af en toe omschept.
  • Voeg de paprikapoeder en cayennepeper toe en meng alles door elkaar.
  • Kook ondertussen de pasta zoals staan aangegeven op de verpakking.
  • Voeg de tomatenpuree, kippenbouillon en kookroom toe en meng door elkaar. 
  • Laat het geheel onder af en toe roeren 3-4 min. koken. 
  • Giet het water van de pasta en meng de pasta direct door de stroganoff saus. 
  • Serveer direct.  

 

Eet smakelijk!!

 

Groetjes, Wil