Pasta broccoli

Pasta en broccoli zijn ingrediënten die de meeste mensen geregeld op tafel hebben staan. Ik heb deze twee ingrediënten gecombineerd tot een heerlijke recept.  Ik maakte met kookroom een heerlijke romige saus en maakte het recept af met pijnboompitten. In dit recept gebruik ik volkoren pasta omdat ik dat net wat meer vindt vullen dan andere pasta. Gebruik vooral de pasta die jij lekker vind. Het recept is voor 3-4 personen. 

 

Instructie

 

Hoe maak je het:

  • Kook de pasta zoals staat aangegeven op de verpakking.
  • Snijd de broccoli in roosjes.
  • Kook de broccoli in 8-10 min. 
  • Bak de spekjes uit in een pan.
  • Snipper de uien en rasp de courgette grof.
  • Schenk een scheutje olijfolie in een wokpan en laat heet worden.
  • Fruit de uien in de pan.
  • Voeg de courgette toe en bak een paar min. mee.
  • Voeg de bouillon, kookroom en peper naar smaak toe een laat 4-5 min zachtjes doorkoken. 
  • Rooster ondertussen in een droge koekenpan de pijnboompitten.
  • Meng de gekookte pasta en broccoli door de kookroom en meng door elkaar.
  • Serveer direct met de pijnboompitten. 

 

Eet smakelijk!!

 

Groetjes, Wil