Passievruchten toetje

Dit is een heerlijk toetje met de smaak van passievruchten. Ik hou erg van deze vruchten. De smaak in dit toetje is niet overheersend en gewoon erg lekker. Het toetje is super simpel te maken en kan snel geserveerd worden. Kortom, een heerlijk toetje wat je zeker wilt eten. Met dit recept maak je 3-4 toetjes.

 

Instructie

 

Hoe maak je het: 

  • Snijd 3 passievruchten doormidden en schraap het vruchtvlees uit de vrucht.
  • Schep het vruchtvlees in een hakmolentje en pureer het vruchtvlees.
  • Giet het vruchtvlees in een zeef en vang het sap op in een kom.
  • Pers het sap van ⅓ deel van de citroen uit en voeg toe aan het sap van de passievruchten.
  • Doe de slagroom en suiker in een kom en klop met een garde lobbig.
  • Voeg de sap van de passievruchten en citroen toe en klop nog even verder tot de slagroom iets verder indikt.
  • Schep de room in 3 of 4 glaasjes en zet 30 min. in de koelkast.
  • Snijd vlak voor serveren de passievrucht die nog over is open. 
  • Verdeel het vruchtvlees over de toetjes.

 

Eet smakelijk!!

 

Groetjes, Wil