Mango ijs

Ik zag dit recept voorbij komen op de site carolabaktzoethoudertjes.nl. Ik had nog 2 mango's liggen dus ik ben gelijk dit recept gaan uitproberen. Het ijs smaakt heerlijk romig en heeft een lekkere mango smaak. In het recept stond dat je 2 tl sterke doorzichtige drank moet toevoegen. Dit zorgt ervoor dat het ijs iets zachter blijft. Ik heb ervoor gekozen om dat niet te doen en het ijs 30-45 min. voor het eten uit de vriezer te halen. Het ijs is zo ook goed schepbaar.

Instructie

 

Hoe maak je het:

  • Snij de mango in stukjes. 

  • Pureer de mango.

  • Meng de mascarpone door de mangopuree tot het een geheel is. 

  • Doe het ijs in een bakje en zet in de vriezer.

  • Roer het ijs na een uur door. Herhaal dit 3-4x met elke keer 1 uur ertussen. 


Eet smakelijk!!

 

Groetjes, Wil