Ingrediënten
-
250 gr. mascarpone
-
200 gr. mango
Ik zag dit recept voorbij komen op de site carolabaktzoethoudertjes.nl. Ik had nog 2 mango's liggen dus ik ben gelijk dit recept gaan uitproberen. Het ijs smaakt heerlijk romig en heeft een lekkere mango smaak. In het recept stond dat je 2 tl sterke doorzichtige drank moet toevoegen. Dit zorgt ervoor dat het ijs iets zachter blijft. Ik heb ervoor gekozen om dat niet te doen en het ijs 30-45 min. voor het eten uit de vriezer te halen. Het ijs is zo ook goed schepbaar.
Instructie
Hoe maak je het:
-
Snij de mango in stukjes.
-
Pureer de mango.
-
Meng de mascarpone door de mangopuree tot het een geheel is.
-
Doe het ijs in een bakje en zet in de vriezer.
-
Roer het ijs na een uur door. Herhaal dit 3-4x met elke keer 1 uur ertussen.
Eet smakelijk!!
Groetjes, Wil