Ingrediënten
- 2 eiwitten
- 200 gr. suiker
- 200 gr kokosrasp

Heerlijk kokos koeken. Deze koeken zijn eigenlijk gewoon kokosmakronen. De koeken zijn super eenvoudig te maken en je hebt er maar 3 ingrediënten voor nodig. Om deze koeken te maken gebruik ik altijd een ijslepel. Je kan zo de koeken allemaal even groot maken en ik vind het gewoon erg prettig werken. Heb je geen ijslepel in huis of wil je deze liever niet gebruiken dan kan je de koekjes ook maken met behulp van 2 lepels of met je handen. Met dit recept maak je 12-14 koekjes.
Instructie
Hoe maak je het:
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Klop de eiwitten stijf.
- Voeg tijdens het kloppen geleidelijk de suiker toe aan de eiwitten.
- Spatel de kokosrasp door de opgeklopte eiwitten.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Schep met behulp van een ijslepel hoopjes beslag op de bakplaat.
- Bak de koekjes 18-20 min.
- Laat de koekjes volledig afkoelen op een rooster.
- Bewaar de koekjes luchtdicht. De koekjes zijn zo een aantal dagen houdbaar.
Eet smakelijk!!
Groetjes, Wil