Kip kerrie salade

In mijn koelkast vind je heel geregeld een bakje met kip kerrie salade. Ik eet het graag op mijn brood of op een toastje. Ik wilde graag eens uitproberen of ik ook kip kerrie salade zelf kan maken. Na enig uitproberen kwam ik tot dit recept en wij vinden de kip kerrie salade zo erg lekker. Je hebt dit recept snel gemaakt. In de koelkast is de salade 3 dagen houdbaar.

Instructie

 

Hoe maak je het:

  • Doe de Griekse yoghurt, mayonaise, peper naar smaak, mosterd, kerriepoeder en kurkuma in een kom.
  • Pers het sap uit de ¼ citroen en voeg toe aan de kom.
  • Snij de kip in kleine blokjes en voeg toe aan de kom.
  • Snij de ananas in stukjes en voeg toe aan de kom.
  • Meng alle ingrediënten in de kom goed door elkaar.
  • Bewaar de salade in een afgesloten bakje in de koelkast. 

 

Eet smakelijk!!

 

Groetjes, Wil