Havermout pannenkoeken

Wil je een lekker ontbijt en mag het niet heel veel tijd kosten? Deze havermout pannenkoeken maak je snel en ze smaken heerlijk. Je doet alle ingrediënten bij elkaar in een blender en pureer tot een glad beslag. Heb je geen blender dan kan je ook een staafmixer gebruiken. Ik eet de pannenkoeken het liefst met een flinke schep Griekse yoghurt, blauwe bessen en honing. De pannenkoeken zijn ook erg lekker met een beetje suiker. Met dit recept maak ik ongeveer 10 pannenkoeken.

Instructie

 

Hoe maak je het:

  • Doe de melk, eieren, havermout, bananen, bakpoeder, kaneel en zout in een blender en pureer tot een glad beslag.
  • Verwarm in een koekenpan een klontje boter.
  • Schep beslag in de pan. (Ik bak 2 pannenkoeken tegelijk)
  • Bak de pannenkoeken op middelhoog vuur. 
  • Keer de pannenkoeken om zodat ook de andere kant bruin bakt.
  • Leg de pannenkoeken op een bord en dek af met aluminiumfolie om de pannenkoeken warm te houden.
  • Serveer de pannenkoeken met Griekse yoghurt, blauwe bessen en honing. 

 

Eet smakelijk!!

 

Groetjes, Wil