Ingrediënten
- 60 gr. walnoten
- 60 gr. pecannoten
- 250 gr. havermout
- 30 gr. zonnebloempitten
- 30 gr. pompoenpitten
- 30 gr. lijnzaad
- 40 gr. rozijnen
- 70 gr. gedroogde abrikozen

Ik eet als ontbijt meestal yoghurt met fruit en granola. Je kan de granola natuurlijk in de winkel kopen maar zelf maken is makkelijk en het smaakt veel lekkerder. Als je de granola in een luchtdichte pot bewaard blijft het een paar weken goed. Ik eet van deze hoeveelheid ongeveer 2 weken.
Instructie
Hoe maak je het:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Hak de noten grof.
- Met de walnoten, pecannoten, havermout, zonnebloempitten, pompoenpitten en lijnzaad door elkaar.
- Verdeel het mengsel over de bakplaat.
- Rooster het mengsel 15 min. Meng halverwege de tijd een keer om.
- Laat het granola mengsel afkoelen.
- Meng de rozijnen door de granola.
- Hak de abrikozen in stukjes en meng door de granola.
- Bewaar de granola in een luchtdichte pot.
Eet smakelijk!!
Groetjes, Wil