Granola met hazelnoten, amandelen en chocolade

Ik maak ondertussen heel geregeld zelf granola. Ik maak verschillende soorten granola. Deze keer heb ik gekozen voor granola met hazelnoten, amandelen en pure chocolade. Ik vind de granola heerlijk met een beetje yoghurt en vers fruit. Met deze hoeveelheid doe ik ongeveer 2 weken.

Instructie

 

Hoe maak je het: 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Hak de noten grof.
  • Met de hazelnoten, amandelen, havermout, zonnebloempitten, pompoenpitten en lijnzaad door elkaar.
  • Verdeel het mengsel over de bakplaat.
  • Rooster het mengsel 15 min. Meng halverwege de tijd een keer om.
  • Laat de granola afkoelen.
  • Hak de chocolade grof en meng door de granola. 
  • Bewaar de granola in een luchtdichte pot. 

 

Eet smakelijk!!


 

Groetjes, Wil