Granola met amandelen en gevriesdroogde aardbei

Nog steeds maak ik geregeld granola. Ik blijf het toch lekkerder vinden dan de granola uit de winkel. Deze keer heb ik een granola gemaakt met havermout, amandelen en gevriesdroogde aardbeien. Deze combinatie vinden wij erg lekker. Met deze hoeveelheid doe ik ongeveer 2 weken.

Instructie

 

Hoe maak je het: 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Hak de amandelen grof.
  • Meng de amandelen, havermout, zonnebloempitten en lijnzaad door elkaar.
  • Verdeel het mengsel over de bakplaat.
  • Rooster het mengsel 15 min. Meng halverwege de tijd een keer om.
  • Laat de granola afkoelen.
  • Breek de gevriesdroogde aardbeien in stukjes en meng door de granola.
  • Meng de rozijnen door de granola.  
  • Bewaar de granola in een luchtdichte pot. 

 

Eet smakelijk!!


 

Groetjes, Wil