Granola met aardbeien en kokos

Deze granola vind ik heerlijk smaken. Het heeft de smaak van de zomer. Ik heb aan deze granola gevriesdroogde aardbeien en kokos toegevoegd. Ik heb expres geen hoeveelheden bij de gevriesdroogde aardbeien en kokos gezet. Kijk zelf even hoeveel je van deze ingrediënten wilt toevoegen want smaken verschillen nu eenmaal. Ik heb gekozen voor kokossnippers in plaats van geraspte kokos. Als je alleen geraspte kokos in huis hebt kan je dat ook prima gebruiken. Bewaar de granola in een pot die je luchtdicht kan afsluiten. 

 

Instructie

 

Hoe maak je het: 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Hak de amandelen grof.
  • Meng de amandelen, havermout, zonnebloempitten, pompoenpitten en lijnzaad door elkaar.
  • Meng de olijfolie door het mengsel en hussel door elkaar.
  • Verdeel het mengsel over de bakplaat.
  • Rooster het mengsel 13-15 min. 
  • Laat de granola afkoelen.
  • Breek de gevriesdroogde aardbeien in stukjes en meng ze door de granola.
  • Meng de kokossnippers door de granola. 
  • Bewaar de granola in een luchtdichte pot. 

 

Eet smakelijk!!


 

Groetjes, Wil