Ingrediënten
- 400 gr. gnocchi
- 125 gr. spekblokjes
- 2 rode uien
- 1 teen knoflook
- 100 ml groentebouillon
- Peper
- 250 gr. tuinbonen
- 2-3 el crème fraîche

Ik wilde heel graag een keer gnocchi uitproberen. Gnocchi is een Italiaans recept. Het wordt gemaakt van aardappels en bloem. Ik heb de gnocchi in combinatie met tuinbonen en spekjes gegeten. Wij vonden het erg lekker, onze zoon wat minder. Het is een romig gerecht voor 2 personen.
Instructie
Hoe maak je het:
- Kook de gnocchi zoals staat aangegeven op de verpakking.
- Kook de tuinbonen in 8 min. gaar.
- Bak de spekblokjes in een scheutje olijfolie knapperig.
- Pel de uien en snij ze in partjes.
- Pers de teen knoflook uit.
- Verwarm in een wokpan een scheutje olijfolie.
- Fruit de uien met de knoflook 4-5 min.
- Voeg de bouillon toe en laat 5 min. koken.
- Voeg peper naar smaak toe.
- Roer de crème fraiche door de bouillon.
- Voeg de gnocchi, tuinbonen en spekblokjes toe en laat nog even kort verwarmen.
- Serveer direct.
Eet smakelijk!!
Groetjes, Wil