Gevuld stokbrood uit de oven

Een heerlijk simpel recept voor de lunch. Ik maak dit recept af en toe. Het leuke met dit recept is dat je kan variëren met allerlei verschillende kruiden en andere toevoegingen. Ik heb het bij dit recept vrij simpel gehouden maar alsnog is dit een heerlijk recept. Wij eten dit stokbrood met 2 personen op.

Instructie

 

Hoe maak je het:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Hol het stokbrood voor de helft uit.
  • Doe het gehakt in een schaal.
  • Voeg naar smaak de gehaktkruiden toe.
  • Voeg de Italiaanse kruiden toe.
  • Snipper de ui fijn en voeg toe aan het gehakt.
  • Snijd de paprika fijn en voeg toe aan het gehakt.
  • Meng alles door elkaar.
  • Verdeel het gehakt over het stokbrood.
  • Bak het stokbrood in 18-20 min gaar.
  • Serveer direct.

 

Eet smakelijk!!

 

Groetjes, Wil