Dille-gamba hapjes

Heb je binnenkort een feestje of heb je gewoon zin in een lekker hapje dan zijn deze dille-gamba hapjes een aanrader. Ze zijn niet lastig te maken en ze smaken erg lekker. Ik heb deze hapjes al meerdere keren gemaakt en ze vallen altijd weer goed in de smaak. Veel plezier met het maken van deze hapjes.

Instructie

Hoe maak je het:

  • Haal de gamba's uit de vriezer, doe in een zeef en spoel af met warm water. Dep de gamba's droog met keukenpapier.

  • Doe wat knoflookolie in een pan en bak de gamba's ongeveer 4 minuten per kant.

  • Spoel de stengel selderij schoon en snij in kleine stukjes.

  • Pel de knoflook en pers de knoflook door middel van de knoflookpers uit.

  • Snij de dille fijn.

  • Doe de mayonaise, selderij, knoflook, citroensap en 2 el dille in een kom en roer goed door elkaar. Vul met het mengsel de partycups.

  • Snij de gamba's in stukjes en leg op elk hapje een stukje gamba.

  • Leg de hapjes op een mooie schaal en strooi er nog wat dille over.

hapjes

Eet smakelijk!!

 

Groetjes, Wil