Croissant met banketbakkersroom en aardbeien

Als we viste krijgen mag ik graag wat lekkers maken voor de lunch. Dit recept is zeer makkelijk te maken, het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens lekker uit. Wat wil je nog meer. Ik maak dit recept met croissantdeeg uit de koeling en banketbakkersroom waar je alleen maar water aan toe hoeft te voegen. Dit is dus ook de reden dat dit een zeer makkelijk recept is maar zeker niet minder lekker!

Instructie

Hoe maak je het:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.

  • Maak de croissants zoals aangegeven staat op de verpakking en bak af in de oven.

  • Laat de croissants afkoelen en snij ze open.

  • Maak de banketbakkersroom:

  • Weeg 100 gram banketbakkersroom poeder af en voeg de aangegeven hoeveelheid water toe.

  • Roer met een garde goed door elkaar.

  • Doe de banketbakkersroom in een spuitzak met kartelmondje.

     

  • Was de aardbeien en verwijder de kroontjes.

  • Snij de aardbeien in plakjes.

  • Spuit de banketbakkersroom in de croissants.

  • Leg de aardbeienplakjes erop.

  • Strooi wat poedersuiker op de croissants en eet lekker!

croissant

Eet smakelijk!!

 

Groetjes, Wil