Brioche wentelteefjes met hangop en frambozen

Heerlijke wentelteefjes gemaakt van briochebrood. Bij deze wentelteefjes serveer ik hangop en frambozen. De combinatie vinden wij super lekker. Zo af en toe staat dit recept dus als ontbijt of lunch bij ons op tafel. Je kan zelf een brioche brood maken maar je kan ook een brioche brood uit de winkel gebruiken voor dit recept.

Instructie

 

Hoe maak je het:

  • Snij het brood in plakken van 2 cm dikte.
  • Meng in een schaal de melk, eieren, vanillesuiker en kaneel met een garde door elkaar.
  • Doe een klontje boter in een koekenpan en laat de boter smelten.
  • Doop 1 of 2 sneetjes brood in het melk mengsel zodat het brood aan beide zijden doordrenkt is met het meelmengsel. 
  •  Schep het brood uit de schaal in de pan en bak het brood aan beide zijden bruin.
  • Houd de wentelteefjes warm door ze op een bord te leggen die op een pan met kokend water staat. Leg een deksel op de wentelteefjes.
  • Serveer de wentelteefjes met een flinke schep hangop (of Griekse yoghurt) en frambozen. 

 

Eet smakelijk!!

 

Groetjes, Wil