Bramen panna cotta

Panna cotta is een lekker toetje wat ik zo af en toe maak. Het valt wel wat zwaarder dus houd hier rekening mee. Nu het seizoen van de verse bramen er is heb ik een bramen panna cotta gemaakt. De verse bramen passen erg goed bij de panna cotta. Met dit recept kan je 2-3 toetjes maken. 

 

Instructie

 

Hoe maak je het:

  • Week de gelatine in koud water.
  • Doe de slagroom met de suiker in een pan.
  • Breng al roerend aan de kook.
  • Als de slagroom kookt haal je het van het vuur.
  • Voeg de vanille extract toe en meng door de room.
  • Los de gelatine op in de warme slagroom.
  • Verdeel het slagroom mengsel over de glaasjes.  
  • Laat de panna cotta 3-4 uur opstijven in de koelkast.

 

  • Prak de bramen grof en schep over de panna cotta heen.
  • Bewaar de panna cotta in de koelkast tot gebruik of serveer direct. 

 

Eet smakelijk!!

 

Groetjes, Wil