Bisschopsrepen

Deze bisschopsrepen zijn heerlijke koeken. Ik heb het recept uit de bakbijbel van Mary Berry. Het is een recept dat niet moeilijk te maken is. De koekjes waren zo op en iedereen vond ze lekker. Dit recept is zeker de moeite waard om uit te proberen!

Instructie

Hoe maak je het:

  • Verwarm de oven voor op 160 graden. Vet een vierkante bakvorm van 18x18 in en bekleed de vorm eventueel met bakpapier.

  • Meng de tarwebloem en gemalen amandelen in een kom door elkaar.

  • Voeg de boter, suiker en amandelextract toe en kneed goed door elkaar tot het een geheel begint te vormen.

  • Doe het deeg in de vorm en duw zachtjes aan. Je kan ook de achterkant van een lepel gebruiken.

  • Strooi de amandelschilfers over het deeg.

voor het bakken
  • Bak de koeken in 30-35 min gaar tot ze lichtbruin zien.

  • Strooi wat suiker over de koek en laat in de vorm afkoelen.

  • Snij de koek in stukken en bewaar luchtdicht.

Eet smakelijk!!

 

Groetjes, Wil