Ingrediënten
- 70 gr. granola
- 300 gr. Griekse yoghurt
- 1 el honing
- 80 gr. rood fruit
Ik eet geregeld heerlijke repen. Ik neem ze mee naar mijn werk of ik geniet er thuis van. Deze keer heb ik bevroren repen gemaakt. Nadat ik de repen heb gemaakt zijn ze ingevroren in de vriezer. Ik haal ze 10-15 min. voor ik ze wil eten uit de vriezer. Het zijn heerlijke repen met Griekse yoghurt en rood fruit. Als bodem hebben de repen een laagje granola. Recepten om zelf granola te maken vind je op mijn blog onder het kopje ´ontbijt/lunch´. Ik maak de repen in een diepvriesbakje van 15x10 cm.
Instructie
Hoe maak je het:
- Bekleed het bakje waarin je de repen gaat maken met bakpapier.
- Verdeel de granola over de bodem van het bakje.
- Meng 200 gr. Griekse yoghurt met de honing.
- Giet de Griekse yoghurt over de granola en strijk glad.
- Pureer het rood fruit.
- Verdeel het gepureerde rode fruit over de yoghurt.
- Verdeel de overige yoghurt over het rood fruit.
- Roer met een vork door zodat er een marmer effect ontstaat. (Roer niet teveel)
- Sluit het bakje af en zet minstens 2 uur in de vriezer.
- Haal het bakje uit de vriezer en snijd in repen van 3-4 cm breed.
- Bewaar in de vriezer. In de vriezer zijn de repen 2-3 weken houdbaar.
Eet smakelijk!!
Groetjes, Wil