Ingrediënten
Ingrediënten:
-
500 gr. ananas (uit een blik of verse)
-
200 ml kokosmelk
-
125 ml water
Het recept van deze ijsjes komt uit de Daphne's Diary. Ik mag dit blad graag lezen. Ik had dus een Daphne's diary gekocht voordat ik op vakantie ging. Toen ik het recept zag staan wist ik gelijk dat ik dat een keer wilde uitproberen. Toen we weer thuis waren van vakantie heb ik het recept gemaakt. Het zijn heerlijk frisse zomer ijsjes. Het is een simpel te maken recept en je hebt weinig ingrediënten nodig.
Instructie
Hoe maak je het:
-
Voor ananas uit blik: Laat de ananas uitlekken en snij in stukjes.
-
Voor verse ananas: Snij de schil en de harde kern eruit en snij in stukken.
-
Pureer de ananas met een blender of staafmixer.
-
Voeg de kokosmelk en het water toe en meng goed door elkaar.
-
Verdeel het mengsel in de ijsvormpjes en zet minimaal 4 uur in de koelkast.
Eet smakelijk!!
Groetjes, Wil