Pizza met zalm en tonijn

Ik eet in tegenstelling tot de meeste mensen die ik ken niet zo graag pizza. Dit komt vooral door de tomatensaus die op de pizzabodem zit, ik vind dit niet zo lekker. Ik heb bij deze pizza gekozen om crème fraîche op de bodem te smeren en wij vonden het erg lekker. Ik mag deze pizza zeker vaker maken bij mij thuis.

Instructie

 

Hoe maak je het:

  • Verwarm de oven voor op 220 graden. 

  • Snij de broccoli in roosjes en kook in 5-8 min. beetgaar.

  • Laat de broccoli goed uitlekken in een vergiet of zeef.

  • Snij de zalm in dunne plakjes.

  • Maak het blikje tonijn open en laat de tonijn uitlekken in een zeef. 

  • Pel de ui en snij in halve ringen. 

  • Rol het pizzadeeg uit en leg op een bakplaat die bekleed is met bakpapier.

  • Bestrijk het pizzadeeg met crème fraîche.

  • Verdeel de broccoli, zalm, tonijn, ui en kappertjes over het pizzadeeg. 

  • Bak de pizza in 15-18 min gaar.

  • Haal de pizza uit de oven en verdeel de rucola over de pizza.

  • Serveer direct. 


Eet smakelijk!!

 

Groetjes, Wil